Mentaal kapitaal

Neuropsychologe Elke Geraerts over het belang van een veerkrachtig brein

De burn-outepidemie neemt ongekende vormen aan. Maar er is een oplossing: hoe groter je mentale weerbaarheid, hoe beter je beschermd bent tegen stress, burn-out en andere mentale problemen.

In dit grensverleggende boek toont Elke Geraerts wat de belangrijkste componenten zijn van mentale veerkracht, en hoe je deze kunt trainen om je mentale kapitaal te vergroten. Recent wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat we zelf een aanzienlijke impact hebben op ons mentale kapitaal. Met de juiste mindset kan de kans op een burn-out dus aanzienlijk worden verkleind, en met de juiste aanpak kan burn-out in je bedrijf sterk worden gereduceerd.

Een absolute must-read voor iedereen die meer wil weten over burn-outpreventie. Combineert nieuwe inzichten uit recent wetenschappelijk onderzoek met een uitgebreide praktijkervaring.

 Inmiddels al aan de zesde druk toe, is Mentaal Kapitaal sinds de uitgave in mei '15 een bestseller; een aanrader indien je je brein wilt voorbereiden op de uitdagingen van de 21ste eeuw! 

Volg Mentaal Kapitaal op Facebook om regelmatig up-to-date te worden gehouden of schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Linkedin Twitter Facebook