Wij geloven vanuit Better Minds at Work in de kracht van transformerend zelfleiderschap dat je kan helpen te navigeren naar een nieuwe – en misschien wel betereversie van jezelf en je teams. Verwacht impactvolle leertrajecten die je leidinggevenden meenemen in een onderwerp op maat van jouw organisatie. Dit kan zowel online als een webinar of fysiek als een lezing.

Hieronder lijsten we alvast een aantal mogelijkheden op maar we gaan er prat op om een inspiratiesessie te creëren dat je leidinggevenden echt aanspreekt en inspireert om meteen aan de slag te gaan. Afhankelijk van de door jullie gekozen groepsgrootte gaan we al interacterend de diepte in met een select gezelschap of inspireren we je voltallige workforce

AUTHENTIEK INTELLIGENT LEIDERSCHAP

Future-proof yourself

Authentiek Intelligent Leiderschap bestaat uit van een aantal vermogens, met name het vermogen om te herprogrammeren, het vermogen om weerstand te bieden, het vermogen om te creëren & te verbeelden en tenslotte het vermogen om authentieke relaties op te bouwen. In deze inspiratiesessie krijg je heel wat ideeën rondom authenticiteit, verbinding, visie, en het belang van zelfreflectie.

LEIDERSCHAP AAN HET HYBRIDE WERKEN

Hybrid working is here to stay

De COVID-19 pandemie heeft ons verplicht naar een nieuwe manier van werken. Maar hybride werken is niet zomaar een eenvoudige copy-paste van kantoor naar thuisomgeving. We moeten diverse soorten van taken en rollen in overweging nemen en nagaan hoe zo optimaal mogelijk productiviteit, focus, samenwerking en coördinatie wordt gestroomlijnd.

In dit webinar Het hybride werken in coronatijd, nemen we je mee in onze inzichten over hoe we ons brein veel beter kunnen inzetten voor meer productiviteit en focus, alsook voor meer motivatie en een extra portie veerkracht die de uitzichtloosheid van de coronacrisis fors countert. Kom bovendien als leidinggevende te weten op welke aspecten je meteen moet inzetten en laat je als organisatie inspireren hoe je deze crisis hanteert als een positieve opportuniteit om je werkvloer duurzaam inzetbaar en veerkrachtig te maken en te houden wanneer COVID-19 al lang is gepasseerd!

LEIDERSCHAP = ENERGIEMANAGEMENT

Stress detectie & preventie als leider

In deze webinar worden de onderliggende processen van onzekerheid, angst en spanning belicht. Wat gebeurt er precies bij mensen op dat moment en wie is (extra)gevoelig hiervoor? Naast de gevolgen voor de persoon en zijn/haar omgeving gaan we in op de aanpak als (directe) leidinggevende. Wat kan je vanuit je cirkel van invloed voor je medewerkers betekenen? We vertrekken vanuit de zelfdeterminatietheorie en vertalen deze naar concrete handvatten: Hoe verbinding te behouden, transparante gesprekken te voeren, en een stuk zekerheid te bieden in deze onzekere tijden. Concrete tips en tricks niet alleen om je medewerkers te begeleiden maar ook om zelf toe te passen, immers: leadership by example! We pakken dit interactief aan met een polls en mogelijkheid om via chat vragen te stellen.

LEIDERSCHAP EN VERANDERINGSPROCESSEN 

Hoe onzekerheid ook een zekerheid kan worden

Leidinggevenden worden voortdurend uitgedaagd in de invulling van hun leiderschap. In een VUCA wereld bestaan er geen zekerheden meer. Daardoor komen mensen, teams, en organisaties onder druk te staan. Stilstaan = achteruitgaan. En dus moesten moeten we veranderen. Immers, those who adapt will survive. Maar, hoe geef je leiding aan verandering?

WEBINARS VOOR JE LEIDINGGEVENDEN

Wil je je leidinggevenden in deze bijzondere tijd blijven inspireren en motiveren. We staan klaar om sessies te geven om veerkracht, energie en focus te versterken. Onze experts creëerden inhoud die zeer relevant is voor deze uitdagende corona tijden. Enkele voorbeelden van onderwerpen zijn: 

+ Mentaal kapitaal in je team versterken

+ De kracht van (opr)echtheid voor diepere connecties

+ Technieken om met meer focus (thuis) te werken

+ Orde & balans in je digitaal communicatielandschap

+ Fris aan de slag door een goede nachtrust

+ De kracht van diversiteit in deze virtuele context

Contactformulier


Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in


Contacteer me voor meer info


[email protected]