Anja Van Nueten

Terug naar andere teamleden

Anja Van Nueten

Anja Van Nueten was meer dan 20 jaar verantwoordelijk voor Interne Communicatie en People Development in een multinational. Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in individuele loopbaan- en burn-out-begeleiding. Voor Better Minds at Work is Anja coach en trainer en adviseert ze bedrijven hoe ze hun interne communicatie kunnen inzetten om van hun medewerkers ambassadeurs te maken en betrokkenheid te genereren. Naast warm-menselijk is Anja ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.

Hoe anderen Anja Van Nueten ervaren

“Anja is een hele aangename spreker, ze kan snel anticiperen op een vraag/opmerking zonder te veel uit te wijken, waardoor het steeds een groepssessie bleef. Ze bracht het ook met een leuke dosis humor en haalde me soms ook uit mijn comfortzone, wat altijd enorm leerzaam is :). Anja heeft een zeer aangename stem om naar te luisteren. Door de afwisseling in de presentatie van theorie en praktijk en met de bewegingsmomenten, zorgde dit ervoor dat de aandacht niet afzwakte. Het werd zeer levendig gebracht.”

OVAM

“Anja is een heel inspirerende vrouw, die de workshop met beide voeten op de grond heeft gebracht. Ze kan een publiek boeien, betrekt het publiek ook continu. Anja spreekt heel gepassioneerd en geloofwaardig. Anja straalt energie uit.”

VOLVO

“Anja, nogmaals onze welgemeende dank voor deze verbluffende presentatie waarvan we allen ontzettend genoten hebben! Heel veel respect, waardering en dankbaarheid naar jou en de organisatie Better Minds at Work! We kregen meer dan lof over zowel het herkenbare inhoudelijke, als van de manier waarop je de presentatie bracht!”

Wendy GeritsHoofdverpleegkundige - Heilig-Hartziekenhuis, Lier

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in


[mc4wp_form id="782"]

Contacteer me voor meer info


[email protected]