Claudia Poels

Haar missie is om succesvolle leiders en ondernemers te begeleiden in het realiseren van hun volle potentieel als inspirerend leider.

Claudia Poels is geboeid door mensen, hun drijfveren, hun gedrag en persoonlijke groei doorheen het leven. Niet alleen in het doen. Ook in hun manier van zijn. Als mens en als leidinggevende. De voorbije 28 jaar was Claudia actief in de bedrijfswereld waarvan de laatste 18 jaar als HR directeur. Na een succesvolle loopbaan als directielid bij Telenet en EDS heeft Claudia haar rugzak aangevuld met een diepgaande en transformationele vorming in het beroep van coaching.

De expertise, het perspectief en de ervaring die ze in de bedrijfswereld heeft opgebouwd, waarborgen een relevante en geloofwaardige inbreng in haar huidige rol als executive coach voor senior leiders en ondernemers. Anderen beschrijven Claudia als positief, resultaatgericht met een no-nonsense stijl en een heldere en respectvolle communicatie. Discretie is haar handelsmerk.

Claudia biedt een veilig klankbord, waar ruimte is voor grote openheid en vertrouwen, zonder oordeel. In gesprekken is het haar rol om door te vragen en te spiegelen terwijl de coachee de tijd en ruimte krijgt om na te denken en afstand te nemen waardoor nieuwe & positieve richtingen gevonden worden die toelaten om beslissingen te nemen waar hun teams verder mee aan de slag kunnen. Het resultaat is een boost van energie en een verhoogde persoonlijke veerkracht als rolmodel en als leider.

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in


[mc4wp_form id="782"]

Contacteer me voor meer info


[email protected]