Muriel Velu

Muriel Velu behaalde een diploma in business management en pedagogische wetenschappen. Ze bouwde jarenlange ervaring op in het familiebedrijf door de ontwikkeling van bedrijfs- en HR processen. Daarnaast schoolde ze zich bij tot professioneel coach. Haar passies zijn mensen motiveren en laten groeien, communicatieve vaardigheden bevorderen en veranderprocessen begeleiden. Binnen Better Minds at Work geeft ze hierrond workshops en coaching in het Nederlands, Frans en Engels. Als trainer/coach zijn haar troeven: praktisch, effici├źnt en oplossingsgericht. Spontaniteit, enthousiasme en optimisme zijn enkele woorden die haar persoonlijk typeren.

Hoe anderen Muriel Velu ervaren

“Muriel Velu van Better Minds at Work heeft in ons bedrijf een lezing gegeven over Mentaal Kapitaal. Ze ging van start door ons bewust te maken van een fenomeen waar we allemaal, willen of niet, mee geconfronteerd worden nl. infobesitas. Ons brein is structureel overbelast en dit maakt ons vatbaar voor stress & burn-out. Echter heeft Muriel ons uitgedaagd om gedurende 48 uur enkele stretch-oefeningen te doen. De bedoeling hiervan is om ons brein te trainen, en op die manier mentaal leniger te worden en met meer veerkracht in het leven te staan. Muriel heeft ons met deze inspirerende lezing en interessante oefeningen waardevolle inzichten gegeven.”

Wendy HeemskerkHead of Human Resources

“De workshop Mentaal Kapitaal met Muriel is super gegaan. Mensen deden goed mee en Muriel is een topper! Ze deed het zeer goed, had veel grip op de groep en voelde zaken meteen goed aan. De mensen waren enthousiast over haar. Ze brengt de materie met veel passie over en dat werkt aanstekelijk!”

Lia MolendijkHR manager Voogd & Voogd Verzekeringen

“Muriel heeft ge├źnthousiasmeerd verteld, wat heel aanstekelijk werkt. Ze weet de aandacht te trekken en te behouden. Door af en toe vragen te stellen of iemand uit het publiek te halen, wordt het publiek toch voldoende betrokken, wat niet altijd makkelijk is met zo'n grote groep. Zeker aan te raden!”

Het Formaat

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in


[mc4wp_form id="782"]

Contacteer me voor meer info


[email protected]