Nele Lenaers

Nele Lenaers is arts van opleiding (KULeuven). Zij startte haar loopbaan als huisarts en schoolde zich om tot bedrijfsarts.  In deze functie heeft zij dagelijks contacten met werknemers en werkgevers, kent zij bedrijven van binnenuit,  neemt zij vaak deel aan reïntegratietrajecten en helpt zij mee aan het uitzetten van een welzijnsbeleid.

Om haar werk meer diepgang te kunnen geven volgde ze verschillende coachopleidingen. Voor Better Minds at Work kan je beroep op haar doen als coach, trainer en consultant. Als trainer combineert ze rust met prikkelende inzichten, die telkens wetenschappelijk onderbouwd zijn. Rust, degelijkheid en een holistische visie op de mens en zijn context, typeren Nele.

Hoe anderen Nele Lenaers ervaren

“Samenwerken met Nele was een fijn proces van afstemming tussen wat Nele vanuit Better minds at Work kon aanbieden en de nood die we hadden uit de organisatie. We zochten naar een workshop voor line managers om principes van burn-out en psycho-sociale stressoren aan leidinggevende bij te brengen. Er is vaak onbegrip (lees: niet begrijpen). Nele gaf een helder beeld van wat er fysisch met ons gebeurt als reserves op geraken... en wat er dan aan de buitenkant zichtbaar en voelbaar wordt. Een eye-opener voor velen onder ons! Samen met collega Muriel Velu bracht ze een helder beeld van de wijze waarop je als organisatie (lees : directie, leidinggevende, HR én betrokken werknemer) kan reageren. Door middel van praktijkoefeningen konden we alvast aan de slag!”

Annelise MalherbeHR Manager British American Tobacco

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in


[mc4wp_form id="782"]

Contacteer me voor meer info


[email protected]