Tom Dijckmans

Tom Dijckmans is arbeids- en organisatie psycholoog. Tom is al meer dan 20 jaar actief in het HR-werkveld, met klemtoon op het domein van Opleiding & Ontwikkeling. Toms doel als psycholoog: mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten. Onze klanten houden van zijn praktische en no-nonsense aanpak, die gestoeld is op een sterke theoretische bagage. Tom is daarnaast als docent verbonden aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen waar hij HRM en Arbeidspsychologie doceert.

Hoe anderen Tom Dijckmans ervaren

“Duidelijk een expert ter zake, combineert praktijkervaring met theorie maar altijd in balans, goed gebracht, niet per se alles over het onderwerp willen brengen op 1 dag, focus op concrete handvaten.”

Indaver

“De sessies van Tom worden op een interactieve manier gegeven, met een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.”

Vlaamse Milieu Maatschappij

“Training was boeiend, nieuw, anders en Tom bracht dit ook op een aangename manier. Niet met voorgekauwde slides (waren er wel, maar eerder ter ondersteuning).”

Kuraray / Eval Europe

“Niet gebracht met één bepaalde pet op (psycholoog, leidinggevende, ondernemer, ..) maar met al deze petten tegelijk waardoor een zeer objectieve benadering.”

Indaver

“De gedrevenheid, interactie en de leuke oefeningen maakten er een interessante vorming van!”

Belfius

“Levendige les, goede tips en leerzame oefeningen!”

Vlaamse Milieu Maatschappij

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in


[mc4wp_form id="782"]

Contacteer me voor meer info


[email protected]