Workshops

Tijdens deze diepgaande inspiratiesessies gaan we in actie met je leidinggevenden. We selecteerden een aantal relevante thema’s die het volle potentieel in hen naar boven halen.

Zelfleiderschap

Who we are, is how we lead

Er bestaan geen universele leiderschapskwaliteiten. Leiderschap vertrekt vanuit het ‘zijn’. In deze workshop staan we stil bij je wie jij bent. Immers, je overtuigingen over leiderschap zijn de belangrijke basis voor de manier waarop je medewerkers zal (bege)leiden.

Getting in the drivers seat

In deze workshop vertrekken we vanuit het drivermodel van T. Kahler als bron van energiemanagement bij jezelf en in relatie tot anderen. Het biedt concrete handvaten in het kader van leiderschap en is een zeer concreet model in de dagelijkse uitdagingen van elke future proof leider.

Lost in connection

Geweldige organisaties hebben leiders op elk niveau van hun organisatie. Interpersoonlijke effectiviteit is dus cruciaal. Maar hoe versterk je jdit als leider? Hoe kan je de connectie behouden in moeilijke omstandigheden? Hoe kan je verbondenheid herstellen? In deze workshop staan we stil bij concepten als verbinding en vertrouwen. Dit is immers de basis om met verschillen te kunnen omgaan.

Leadership review

We blikken tijdens deze sessie actief terug op deze corona-periode en kijken naar alle facetten van leidinggeven: omgaan met emoties, taakgericht aansturen, ‘de vlag’ zetten, perspectief bieden, energie-managen bij je mensen, inzetten op verbondenheid, … We detecteren wat minder liep en zoeken hier oplossingen voor. Maar we richten ons vooral op wat goed liep en proberen dit te integreren in je toekomstige werking.

Authentiek Intelligent Leiderschap

Leidinggevenden werden afgelopen periode uitgedaagd in de invulling van hun leiderschap. Dat we zullen doorgaan is zeker, maar hoe? Kunnen we terugkeren naar weleer met de leiderschapscompetenties en stijl van toen? In deze workshop zoomen we in op transformerend leiderschap. De drie V’s zullen de sleutelwoorden worden: visie, verbinden, en veranderen.

De kracht van (opr)echtheid

Hoe kan je, zelfs in tijden waar het hybride werken en remote teams de nieuwe status quo zijn, toch de connectie als leidinggevenden met je team bevorderen? In deze interactieve sessie zoomen we in op 4 thema’s, virtualiteit, connectie, kwetsbaarheid en authenticiteit. Via concrete handvaten wordt er verbinding gecreëerd met als direct resultaat een boost voor je werkgeluk!

Mijn Team Kapitaal

Wat zijn jouw energievreters en die van je collega’s? Waaraan kunnen jouw collega’s jouw negatieve stress herkennen? Dit actieve bordspel schotelt je een resem vragen en opdrachten voor: grappig, uitdagend of confronterend. Ze hebben allemaal als doel: het thema stress bespreekbaar maken binnen het team én er een aantal actiepunten aan koppelen.

Workshops op maat

We finetunen onze workshops graag op maat van jouw organisatie.

Naast de hier aangeboden workshops geven we ook verdiepende workshops om gedragsverandering te bewerkstelligen of bepaalde topics nog meer te verankeren.

Contacteer ons voor meer info.

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in


Contacteer me voor meer info


[email protected]