Carolien Van Den Bosch

Terug naar andere teamleden

Carolien Van Den Bosch

Carolien Van Den Bosch is professioneel spreker en coach bij Better Minds at Work. Haar holistische benadering van lichaam en geest zet een mens compleet in beweging. Caroliens visie rond functioneel bewegen, het correct voeden van je lichaam en mentale veerkracht wordt gesterkt door evidence-based opleidingen die ze volgde in België en Nederland. Haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als business bankier en consultant maakt haar bovendien de perfecte sparringpartner voor managers inzake de mentale uitdagingen rond hun bedrijfsvoering. Verwacht van Carolien lezingen die nog lang nazinderen en je medewerkers inspireren om aan de slag te gaan!

Haar coachees op de meest complete manier mogen bijstaan bij hun journey, beschouwt Carolien als een voorrecht. Luisteren, inspireren en motiveren. Hierbij laat ze zich leiden door een motto dat de rode draad vormt doorheen haar coaching trajecten en ook ver daarbuiten. Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.’  

Hoe anderen Carolien Van Den Bosch ervaren

“Ik vond Carolien geweldig. Ze wist mijn aandacht een uur lang vast te houden! Ook de boodschap dat je meer aandacht aan het brein moet geven om dat gezond te houden kwam aan! Ik ga de tips zeker toepassen ( vandaag al gedaan) !”

Monique WieringaHR Business Consultant at Thales

“Carolien was inspirerend, leerzaam, humoristisch, boeiend ... kortom de moeite waard om vol aandacht ruim een uur naar je te mogen en kunnen luisteren!”

Karin RenkemaHR Manager Nutreco

“Carolien heeft zoveel expertise, geen moment was het saai, veel flair, charme, humor, heb gebiologeerd naar je geluisterd, mijn aandacht geen moment ontsnapt, heel bijzonder!”

Bertien Molenaar-Rhebergen

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in


[mc4wp_form id="782"]

Contacteer me voor meer info


[email protected]